Libra Bank – Dobânzi mari, oferte de business şi credite rapide

Toată lumea caută o bancă de încredere care să ofere cât mai multe beneficii şi preţuri de administrare scăzute. Aşa am descoperit şi eu Libra Bank despre care nu mai auzisem nimic până atunci. Căutam un cont care să îmi ofere un depozit bancar cu o dobândă cât mai mare și costuri de administrare minime.

Surpriza pe care am avut-o este faptul că este o bancă destinată pentru antreprenori şi companii. Aşa am deschis un cont total online cu ZERO comisioane. Ce înseamnă zero comisioane? Zero costuri de administrare cont bancar. Zero comisioane de încasare şi plăţi de la orice altă bancă din România. Zero taxă Internet Banking şi Mobile Banking. Ca să fie pachetul total sunt şi zero costuri emitere şi administrare card de debit.

Cât de greu este să deschizi un cont la Libra Bank?

Este pe atât de simplu pe cât se poate. Totul se face online şi din confortul propriei case. Chiar Libra Bank ne spune că tot procesul nu ar dura mai mult de 3 minute. Tot ce îţi trebuie sunt un calculator sau un telefon şi o copie după buletin. Acest cont poate fi deschis de oriunde din România sau din Uniunea Europeană.

După ce ai făcut contul şi ai fost verificat, tot ce mai este de făcut este să aştepţi să ţi se livreze cardul de debit direct acasă, la adresa specificată. Nu este nevoie de drumuri la bancă sau altă muncă birocratică din partea noastră. Pe lângă toate acestea mai primeşti şi un bonus de dobândă la depozitele standard constituite online.

Ce dobânzi poţi primi online?

Libra Bank are atât depozite bancare cât şi conturi de economii. Conturile de economii se împart în trei produse, dintre care două cu scadență şi unul nelimitat. Dobânzile aferente conturilor sunt:

 • Cont de economii eveniment cu scadență la alegere, între 3-6 luni – Dobândă fixă 1.3%p.a.
 • Cont de economii eveniment cu scadență la alegere, între 6-12 luni – Dobândă fixă 1.4%p.a.
 • Cont de economii nelimitat, fără scadență – Dobândă variabilă 1%p.a.

Depozitele bancare sunt cu totul o altă poveste. Acestea sunt numai pe o perioadă determinată, cu o dobândă fixă şi pot fi deschise în lei, euro sau dolari. Perioada pe care poate fi constituit un depozit este de la o săptămână la 36 de luni şi poţi alege dacă se prelungeşte automat sau nu. Suma minimă pentru deschiderea unui depozit este de 100 lei, euro sau dolari în funcţie de valuta dorită. Pentru depozite, dobânzile cele mai importante sunt:

Pentru lei:

 • Depozit la termen de o lună cu plata dobânzii la scadenţă – 1,05%
 • Depozit la termen de 6 luni cu plata dobânzii la scadenţă – 2,3%
 • Depozit la termen „Blitz” de 7 luni cu plata dobânzii la scadență – 2,75%
 • Depozit la termen de 12 luni cu plata dobânzii la scadenţă – 2,80%
 • Depozit la termen „1 An şi o Lună” de 13 luni cu plata dobânzii la scadenţă – 3,25%

Pentru Euro și Dolari

 • Depozit la termen de o lună cu plata dobânzii la scadenţă – 0,05%
 • Depozit la termen de 6 luni cu plata dobânzii la scadenţă – 0,15%
 • Depozit la termen de 12 luni cu plata dobânzii la scadenţă – 0,25%
 • Depozit la termen de 24 luni cu plata dobânzii la scadenţă – 0,35%
 • Depozit la termen de 36 luni cu plata dobânzii la scadenţă – 0,40%

Alte beneficii ale Libra Bank

În primul rând poţi să iei credite atât personale cât şi pentru IMM-uri prin WhatsApp, fără a merge la bancă pentru documente sau alte probleme. Dacă îţi doreşti un teren, o casă sau un spaţiu comercial, poţi verifica secţiunea licitaţii pentru a găsi nişte preţuri interesante.

În secțiunea „Parteneriate mari şi investitori” poţi discuta direct cu echipa management pentru eventuale colaborări. Să nu mai vorbim de faptul că poţi primi susţinere dacă lucrezi în domeniul agriculturii sau vrei să accesezi nişte fonduri europene.

Concluzie

Deși nu este cea mai renumită bancă de pe piaţa românească, Libra Bank a reuşit să câştige prin simplitate şi seriozitate. Un lucru de remarcat este că pot să se concentreze, să ofere atenție și apreciere fiecărui client. În plus, banca este participantă la FGDB, astfel orice griji cu privire la depozite dispar.Libra Bank – Dobânzi mari, oferte de business şi credite rapide publicat: 2021-12-19T15:06:40+02:00, actualizat: 2023-12-27T18:21:41+02:00 by FinMate.ro